📸 Professionele Pasfoto’s Direct Geregeld! 📸

Stap onze fotostudio binnen en ontdek een wereld van gemak en kwaliteit voor je pasfoto’s. Bonnie mode maakt een pasfoto voor o.a. een paspoort, identiteitskaart, visum en rijbewijs. Onze experts zorgen ervoor dat je pasfoto’s voldoen aan alle officiële eisen en normen. Geen gedoe, geen lange wachttijden – jouw pasfoto’s zijn klaar terwijl je wacht!

📷 Wat we bieden:

  • Pasfoto’s geschikt voor alle officiële documenten (paspoort, rijbewijs e.d.)
  • Gemaakt volgens de nieuwste richtlijnen
  • Slechts € 14,99 voor een set van 4 pasfoto’s

🚗 Nieuw! Rijbewijsverlenging en uitbreiding was nog nooit zo eenvoudig! 🚗 Voor maar € 5,- extra sturen wij jouw pasfoto rechtstreeks naar de RDW.  Met alleen je rijbewijsnummer en handtekening ben je klaar voor je nieuwe rijbewijs. Voordeel: u hoeft maar 1 keer naar het gemeentehuis te gaan. Alleen om het rijbewijs op te halen. Het rijbewijs ligt na 2 werkdagen voor u klaar.

Hoe het werkt: 💻 Online aanvragen in enkele stappen:

  1. Wij maken de pasfoto en sturen deze, samen met uw handtekening, (beveiligd) door naar de RDW. Hiervoor hebben wij uw oude rijbewijs en e-mail adres nodig. Vervolgens controleert de RDW uw foto en handtekening. U krijgt van de RDW een e-mail met de bevestiging dat uw foto is goedgekeurd en dat u online uw rijbewijs kunt aanvragen.
  2. U gaat naar de website  www.rdw.nl/rijbewijsverlengen. Hier logt u veilig in met uw DigiD en verlengt u het rijbewijs. De RDW maakt uw rijbewijs en u kunt deze na twee dagen ophalen bij uw gemeente. U ontvangt een mail van de RDW  als uw rijbewijs klaarligt.
  3. Kijk op de website van uw gemeente of u een afspraak moet maken om uw rijbewijs af te halen. Neem uw oude rijbewijs mee!

📍 Locaties bij welke gemeente dit kan: o.a. Gemeente Kapelle – Goes – Reimerswaal – Borsele – Noord-Beveland

👶 Ook voor babyfoto’s, op afspraak: Voor de allerkleinsten plannen we graag een afspraak in. Voor alle andere pasfoto’s kun je gewoon langskomen tijdens onze ruime openingstijden, de hele week door.

✅ Onze Servicegarantie: Mocht je pasfoto worden afgekeurd door officiële instanties, geen zorgen! Wij bieden een gratis herkansing onder de volgende voorwaarden:

  • Breng het officiële afkeuringsformulier mee van de betreffende instantie (gemeente)
  • De set van 4 pasfoto’s in bijbehorende map is aangeschaft bij Bonnie Mode (kassabon vereist)

Maak van pasfoto’s regelen een fluitje van een cent met Bonnie Mode! Wij zorgen voor jouw perfecte pasfoto’s, elke keer weer.

Biezelingsestraat 46, 4421 BT, Kapelle, 0113-345404